BloggProffs

3 veckor utan godis och kakor, hurra vad vi är bra

Efter att jag gått och lagt mig blev magplågorna värre, låg bara och vred mig. Sist lag kollade klockan var hon 01:29, därefter har jag inget minne förrän jag vaknade igen kl. 06:30.

Vågade inte äta annat än en kesella till frukost.

Stack över till simhallen på förmiddagen och simmade lite lätt återhämtningssimning samt fick massage av bubbelpoolen och svettades ut lite lättja i bastun. Kroppen känns helt ok, förutom magen som verkligen besvärar just nu.

Matintagen närmsta tider får bli sådant som inte magen behöver jobba allt för mycket för att smälta, typ soppor m.m. Tar tacksamt emot recept på lättsmält mat, kan bli lite enformigt med bara soppor.

Har nu 3 löplopp inom 2 veckor så fokus under den tiden blir löpning, lite styrketräning samt enbart upprätthållande av simning och spinning. allt annart får stryka på foten till efter Lidingöloppet. Ska jag gå under 2:30 på LL M30 krävs fokus och målmedveten träning. Dom andra 2 loppen är nästa helg, ett på 10k och ett på 5k, dessa är mer av karaktären träningstävlingar.

Morgondagens gästbloggare Per Johnni lyckades få mig på bild när jag hade som mest ont i magen, bedöm själva.

Världens svåraste djurnamn, Gissa
Om någon frågar vad djuret heter svarar du gissa, ha ha

Hittade den här bilden som förklarar övervikt på en annan blogg, så jäkla bra, ha ha

När det gäller godis- och kaklöftet så är vi nu 67st, då ytterligare en har fått stryka på foten och ge upp för sockrets begär.

Trots det är det en ganska bra facit 3 avhopp på 21 dagar eller 3 veckor om Ni hellre vill det, betydligt färre än jag trott, stor eloge till Er som klarat Er kvar. Har sett en del desperation både i verkligheten och i det som skrivs. Sett bloggar med rubriker som t.ex. brev till gud på grund av uteblivna förväntningar m.m.

Ha det bäst och missa nu inte morgondagens gästblogg, framförallt Ni som vill gå ner i vikt, det går det kommer Per att bevisa.

Over & out

Taggar: , , ,

En kommentar till “3 veckor utan godis och kakor, hurra vad vi är bra”

  1. rolex replica Säger:

    Product designers, who bring on projects across a rank of everyday objects, are increasingly since commissioned to invest rolex replica.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu