BloggProffs

Tabata, vad fan är det?

Vaknade kl. 05:01 av AC/DC (måste nog ändra väckningssignal, studsar ju upp).
Thunderstruck, yeah, yeah, yeah,
Thunderstruck, thunderstruck, thunderstruck
Whoa baby, baby, thunderstruck
You’ve been thunderstruck, thunderstruck
Thunderstruck, thunderstruck, thunderstruck
You’ve been thunderstruck

Käkade lite müsli och drack en skvätt kaffe. Tog bilen till SATS och körde ett pass som heter Tabata.

För Er som inte vet vad Tabata är (det visste inte jag heller fram till idag) så är det följande enligt SATS hemsida:

Tabata är en träningsform med rötter i från Japan som nu går som en löpeld över världen. klassen byggs av åtta stycken intervaller bestående av 20 sekunders träning och 10 sekunders vila.

Vi körde övningar som Utfallsteg, armhävningar, burpees, sumoböj med kettlebells , tricepsarmhävningar, situps med Kettlebells över huvudet. Grand finale blev 100st situps på pilatesboll, aj aj aj min mage. Passet var en nära döden upplevelse och jag har ändå varit med om en del. Det som inte dödar en härdar en, nästa gång då jäv….
Hela rummet fick saneras när vi var klara. Jag svettades lika mycket som värsta spinningpasset.

Efter passet blev det frukost no:2 bestående av den vanliga havregrynsgröten, dock utan banan. Jag åt en påse morötter istället.

Hade tänkt springa en sväng på lunchen men efter morgonens mangling var det bara att glömma. Tänkte att jag skulle piggna till så jag sköt fram det till efter jobbet.

Dagens lunch blev pasta med skaldjurssås och gammaldags mjölk.

Ska jag få någon som helst muskeltillväxt på mina spagettiarmar och mitt kycklingbröst så går det absolut inte att banta, då är jag helt rökt.

Efter jobbet var jag ännu mer tagen av morgonens mangling så jag åkte direkt hem och sov 1 timme, hur fan kunde 45 min träning suga musten ur mig så totalt. Sköt fram löpningen tills imorgon, får se om den blir av då.

Dagens middag blev paj gjord på ädelost och broccoli, som tillbehör blev det massor med sallad.

Det blev en lugn kväll med lite slötittande på dumburken och bokläsning.

Vi fick igår kväll vår 67:e medlem i godis- och kaklöftet, välkommen Isabella Rönnqvist. Hoppas och tror att målet på över 100st medlemmar innan septembers utgång fixar sig. Behöver dock Er hjälp att ragga fler.

Vill gärna också ha mer återkoppling, hur går det?

Då klockan är 19:22 och det känns som om jag kommer somna närsomhelst så säger jag redan nu…

Over & out

Taggar: , ,

2 Kommentarer till “Tabata, vad fan är det?”

  1. east Säger:

    LvLindf2wo All of it started out any time Louis Vuitton exposed his / her suitcases retailer during the particular nineteenth millennium. Complete the face above wonderful and also ample number of Louis Vuitton Handbags. Today it really is merely the appropriate time and energy to utilize Louis Vuitton Bags. Several 20 pct of most phony components marketed have been displayed being Louis Vuitton. The values for your shoes or boots with a Louis Vuitton Outlet will probably be clearly reduced. Next trend emits supplied in the Louis Vuitton Outlet will do to meet your preferences. The particular vintage Louis Vuitton Purses deliver any size regarding type, and also fresh models can be obtained in 2010 at the same time. In case you are any frequenter with the Authentic Louis Vuitton Handbags. Lifestyle regarding Louis Vuitton Outlet presents best programs regarding this type of visitors to gratify their particular would like. Next trend emits supplied in the Louis Vuitton 2012 store will do to meet your preferences.

  2. louis vuitton Säger:

    At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu