BloggProffs

Snålhet bedrar vishet

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj min kropp var den första signal min skeva hjärna gav mig när jag slog upp mina blå några sekunder före telefonen började spela Welcome to the jungle med Gun´s and roses. Måste hitta en något mer soft väckningsmelodi, någon som har förslag?

Fiiifan vilken träningsvärk jag har på fram och baksida lår, rumpa och rygg från manglingen igår. Hade ett inbokat spiningpass kl. 06:45 som jag allvarligt funderade på att avboka, men så tänkte jag att du kunde vara skönt att få lite blodgenomströmning i dom ömma benen. Så jag åkte till SATS i föresatsen att ta det riktigt lugnt och bara rulla med.

Föresatser är en sak verkligheten en annan. Tog det lugnt första 5 min sedan var det fullt ös som vanligt, pölen under cykeln var lika stor som alla andra torsdagar. Skit, att jag aldrig lär mig att ta det lugnt, alltid 0% eller 100%, ordet lagom har liksom aldrig passat min läggning, det har nära och kära fått erfara mer än en gång.

Drar jag t.ex. igång ett projekt av typen 1000-bitars pussel sitter jag där tills det är klart istället för att gå förbi lite då och då sätta mig 10min och pussla och sedan fortsätta nästa dag.

Har sedan tidigare bestämt mig att alltid springa en stund eller träna core direkt efter spinningpass. Att springa var helt omöjligt så idag fick det bli 15min core.

Idag är det BARA……
2 Dagar kvar till Stockholm halvmarathon
9 Dagar kvar till Kistaloppet
15 Dagar kvar till Lidingöloppet
51 Dagar kvar till Åland Marathon
171 Dagar kvar till Vasaloppet öppet spår
260 Dagar kvar till Stockholm Marathon
330 Dagar kvar till Kalmar Järnman
362 Dagar kvar till Ö till Ö

PUH, säger jag redan nu och då är planeringen för nästa års tävlingskalender bara precis påbörjad.

Direkt efter dagens frukost no: 2 började jag må illa, så när resten av gänget stack på lunch satt jag kvar och jobbade, hade inte kunnat äte en ärta ens, insåg att skinkan jag köpte på rea var dålig. Ja jag vet vad Ni tänker snålhet bedrar vishet.

Ni som är känsliga få hålla för ögonen nu och några rader framåt. När klockan närmade sig 2 tog jag saken i egna händer och gick på muggen och stoppade fingrarna i halsen. Därefter åkte jag hem och sov till 18:20. Vaknade hungrig, yeeeeeeeeeees.

Fixade till middag bestående av färsk tortellino rosso, kycklingfilé, bacon, rödlök och soltorkade tomater. Kanongott om jag får säga det själv.Nu är det bara att vänta och se hur kroppen reagerar på mat, håll tummarna.

Hittade en skylt som jag tänkte sätta upp utanför radhuset i Sollentuna.

Har några nya gästbloggar på gång i syfte att peppa extra nu när godis- och kaklöftet har gått in på sin 3.e vecka för dom flesta av oss.

Over & out

Taggar: , , ,

3 Kommentarer till “Snålhet bedrar vishet”

 1. louis vuitton Säger:

  So why look at these types of extremes based on specialized expectations? As per Jade Hantouche, currency broker for exceptional requirements, it is actually vital for accommodate well-heeled Louis Vuitton Outlet Online users as a means for perpetuating any brand’s best good reputation. Designing those ”dream items” is a wonderful way to stir away different hype to your long-standing way place, becoming consumers talking about together with holding any Louis Vuitton Bags identity during the news bullitains. Should a prospect has got a sufficient amount of revenue together with clout, LV
  could set up any special-order product or service — if it all continues a fact into the style within the organization’s principal products. Every last product or service fabricated by way of the comfort suitcase place will need to deliver certain travel-related have: luggage, wardrobe Cheap Louis Vuitton handbags sacks, products Louis Vuittonbags, carry-on Louis Vuitton Bagsbags, earrings Louis Vuitton Purses incidents, designer purses, storage compartments, together with eyeglasses most of met the criteria. The provider at one time were forced to miss a good inquire with a clientele what person wished for a good Louis Vuitton handbags casket, mainly because the couldn’t qualify associated with a holiday product or service.

 2. east Säger:

  LvLindf2wo Beneath these kinds of situations, lifestyle regarding Louis Vuitton Outlet presents best programs regarding this type of people to gratify their particular would like. Many individuals consider there’s no Cheap Louis Vuitton hand bags in any way. This kind of previously inflated the price tag on Louis Vuitton Handbags. If you’d prefer Louis Vuitton Bags yet haven’t been able to afford a single then a totally free Louis Vuitton handbags is exactly things you need. Right now there really are present Louis Vuitton Outlet. In the event you start to see the samples of people Louis Vuitton Outlet Online. There are numerous huge producers regarding artificial Louis Vuitton handbags. Which will be monetary to get an affordable duplicate louis vuitton handbags outlet. Louis Vuitton Outlet Store could be the well-known for the high-level program and also first-class goods.

 3. louis vuitton Säger:

  At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu