BloggProffs

Du vet att du är en Löpare…

Lånade en rolig sak jag hittade på jogg.se

Du vet att du är en Löpare…

…när du springer i ösregn och tycker det är kul.

…när en halvmara bara är ett vanligt träningspass.

…när du beskriver vägen för någon och säger saker som ”det är 5K åt det hållet”.

…när du kallar milen för ett ”kort pass” och folk tittar konstigt på dig.

…när du alltid ”tränar till nästa lopp”.

…när du har stenkoll på hur pass slitna dina löparskor är. Allihopa.

…när du säger saker som ”ska bara springa en lugn tremilare i morgon” och verkligen menar det.

…när du lägger mer tid på att kolla upp tänkbara löparrundor än sevärdheter då du ska resa till ett nytt ställe.

…när du ser siffran 4.36 och instinktivt tänker ”3-timmarstempo”.

…när du ser väderprognosen för i morgon och genast vet vilka lager-på-lager du ska ha på dig då.

…när du nästan glömt bort att det finns strumpor i bomull.

…när du alltid är hungrig.

…när du besitter kunskaper om hur man springer och samtidigt dricker ur en liten plastmugg utan att spilla.

…när du vet vad som menas med ”sub40″.

…när du klämmer i dig pizza med kompisarna och medan de säger ”oj vad tjock jag kommer bli nu” så tänker du bara ”jippi bränsle till långpasset”.Taggar:

3 Kommentarer till “Du vet att du är en Löpare…”

  1. louis vuitton Säger:

    Most people take into consideration Louis Vuitton Outlet Diaper travelling bag for a sign of their total great condition every time they visit business enterprise and also offer key function. Nonetheless most people is going to inform you that every Louis Vuitton Handbags diaper travelling bag in the on-line save doesn’t only turn into a hint with condition, and embody a person’s great very own flavour. Plus this site offers Louis Vuitton Purses diaper travelling bag fake so that you can broaden garden one’s consumers’ decisions. A imitation Louis Vuitton Wallets diaper baggage will be unparalleled around interesting variable. You can get outside a good number of super star mommies currently have decided on toddler Louis Vuitton Outlet diaper baggage. Just in case you actually did not picked out a Louis Vuitton Outlet diaper baggage you will under no circumstances come to feel sophisticated plus eye-catching. Provided you can spend the money for highly-priced Louis Vuitton diaper baggage with private coach design and style which have been as well extraordinary plus present day created by quite a few prominent professional, you’re shocked during what amount with anything you bought a person’s pleasurable together with the travelling bag. The form with diaper baggage pink might remain design and style for long periods phase.

  2. east Säger:

    LvLindf2wo Several of you could possibly carry a new unsure perspective in those people manner merchandise shown with a Louis Vuitton wall plug. Sneakers viewable in a very Louis Vuitton handbags are in the most up-to-date variations along with would likely create excellent upgrades for you to just about any manner closet. Your Louis Vuitton Sunglasses Uniform will certainly make anyone visual appeal additional wonderful along with perfect. This coming year, Louis Vuitton Firm features presented a whole new string. It doesn’t matter you acquire these people coming from a Louis Vuitton Outlet as well as franchised keep. Chances are exactly what staying manifested while legitimate Louis Vuitton Bags are generally false. And then manner secretes presented in a very Louis Vuitton Outlet is plenty to fulfill the needs you have. Your planting season along with summertime Louis Vuitton USA. Louis Vuitton Purses are actually a new discomfort time immediately after time considering that countless several years currently.

  3. louis vuitton Säger:

    At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu