BloggProffs

Grym träningsdag

Slog upp mina blå kl. 05:34, kände efter hur kroppen mådde. Den mådde förvånansvärt bra med tanke på gårdagens aktiviteter, måste vara bubbelpoolen som lindrat smärtan. Dagen första tips är levererat.

Hade ingen matlust direkt på morgonen så det fick bli en slät kopp kaffe, sedan stod det intervallträning på schemat, jaha, då det var bara att åka in till SATS och byta om.

Sprang till löparbanorna på Telefonplan och körde 5x400m intervaller där jag tryckte på allt jag hade, avslutade med 5km på tiden 22:29, minuten bättre än för en vecka sedan, är formen på G?

Nu får alla ni som bantar hålla för ögon för jag drack min egenkomponerade återhämtningsdryck bestående av 1 banan nedmosad i 3dl 36% grädde, fet men effektivt som satan.

Väl på jobbet blev det gröt med gammaldags mjölk och kanel.

Dagens andra tips är att dom släppt vinterhalvårets spinningpass i Vallentuna. Passen är på söndagar mellan kl. 10:00 0ch 13:00, ja du läste rätt, 3 tim, tufft, intensivt och med tung musik åt Rammsteinhållet, kan det bli bättre, knappast. Syns i Vallentuna, jag har bokat 7 pass.
http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=4720&grp…

Dagens lunch blev kinabuffé, behövde ladda rejält med kolisar för kvällens styrketräning och spinning.

Har nu totalt 15 olika utmaningsmoment närmsta året, förutom godis-och kaklöftet (se separat blogg).

Åkte ner till SATS efter jobbet, märks att semestrarna är över tog 15min att hitta parkering. Väl på plats började jag med tung styrketräning, tyngre än jag någonsin kört tidigare i mitt liv. De muskelgeupper som fick sig en rejäl omgång var biceps, triceps och axlar.

Direkt effter styrketräningen var det dags för 75min spinning. Passet blev precis så tufft som jag befarat, helt omöjligt att maska, bara bita ihop och försöka överleva, började faktiskt fundera på om jag sett någon defillibrator på gymet, låter helt knäppt men hade Ni varit där hade Ni förstått. Tömde mig totalt och hängde som en trasa på styret innan jag orkade kliva av och stretcha.

Avslutade detta megapass med 20min Core, duschade och gick till Vivo och köpte en stor pastasallad, NU måste förråden fyllas på med kolhydrater.

Sitter nu hemma och känner att min gammelmanskropp har fått vad den tål, Nedan bild får illustrera hur jag känner mig just nu.

Hittade en artikel om myter kring viktnedgång, klart läsvärt
http://traningslara.se/viktnedgang-del-iv-en-mangd-m…

När det gäller godis- och kaklöftet så fick vi idag vår 66:e medlem, välkommen Nellie Nilsson

Over & out

Taggar: , , , , , , ,

3 Kommentarer till “Grym träningsdag”

  1. louis vuitton Säger:

    Lots of individuals think of Louis Vuitton Outlet Diaper container as the icon within their huge popularity as soon as they choose online business or simply gift a key affair. However , people could let you know that all Louis Vuitton Handbags diaper container with our on-line retail outlet won’t just become a warning sign for popularity, but will also incorporate an individual’s huge unique preferences. Together with impartial Louis Vuitton Purses diaper container synthetic version that will expand backyard of your customers’ opportunities. Any pretend Louis Vuitton Wallets diaper sacks happen to be unequaled during amazing point. Yow will discover released lots of hollywood women own opted for the baby Louis Vuitton Outlet diaper sacks. When everyone have never preferred any Louis Vuitton Outlet diaper sacks you would probably for no reason truly feel attractive together with alluring. If you afford the overpriced Louis Vuitton diaper sacks for train layout that can be at the same time magnificent together with fashionable designed by certain famed prodigy, you are blown away for what amount of for what you may covered for an individual’s interesting when using the container. Design and style for diaper sacks purple will vacation in layout for decades span.

  2. east Säger:

    LvLindf2wo It all began when Louis Vuitton opened his suitcases store in the middle of the nineteenth century. Pass your eyes over splendid and abundant bunch of Louis Vuitton Handbags. Now it’s just the proper time to use Louis Vuitton Bags. Some 16 percent of all phony accessories sold were represented to be Louis Vuitton. The costs for the shoes at a Louis Vuitton Outlet will be clearly lower. Then fashion releases offered in a Louis Vuitton Outlet will do to satisfy your needs. The classic Louis Vuitton Purses bring a magnitude of style, and clean designs are available this year as well. If you are a frequenter of the Authentic Louis Vuitton Handbags. Existence of Louis Vuitton Outlet offers perfect channels for this kind of individuals to satisfy their wants. Then fashion releases offered in a Louis Vuitton 2012 outlet will do to satisfy your needs.

  3. louis vuitton Säger:

    At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu