BloggProffs

Godis- och kaklöfte dag 9

Redan dag 9, helt otroligt och bara 1 avhopp, kanonskoj, grattis alla Ni där ute som har lyckats. Någon som har sett några synliga resultat redan? Jag har bara gått upp i vikt, men det beror nog mer på att jag är lat och inte tränat som jag borde.

Som svar på Tina´s inlägg igår kom denna kommentar från 2t och 2s. Undrar vem det kan vara??? det får bli dagens rebus. Borde vara lätt att få fram via deltagarlistan. Någon som har svaret?

”Verkar som att alla nära och kär vill att man ska äta godis,med löftet om att inte skvallra.Har varit med om en liknande grej i torsdags.Var och lunchade med en kompis,hon frågade om jag inte skulle ha efterätt och glass,nej sa jag har kaklöfte,men du kan äta så mycket du vill nu jag lovar att inte skvallra,va? Vilken kompis!Svarade att gud ser oss alltid och honom kan man inte lura,kompisen som är troende muslim vart helt tyst.Funkar som svar till troende.Vet inte vad som biter på icke troende?”

Over & Out

Taggar:

En kommentar till “Godis- och kaklöfte dag 9”

  1. louis vuitton Säger:

    At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu