BloggProffs

Dubbla regnbågar, dubbel lycka?

Vaknade till en skrönande väckarklocka kl. 05:45, studsade upp, sätte mina lurviga ben i golvet, lurviga? Dags att hyvla igen eller ska man säga att cykelsäsongen är slut, nä fan heller, hyvla får det bli, tar det någon kväll.

Rullade in till Erikdalsbadet för att simma, entrépriset var höjt till 90kr, är dom inte kloka, betala 90kr för att simma en stund, dessutom i skitigt vatten med massor med skräp på botten och till råga på allt, trasiga toaletter, skitdåligt. Tacka vet jag Island där det kostade 15-20kr att simma i anläggningar som var 100ggr bättre än Erikdalsbadet, rent, snyggt och HELA toaletter.

ja ja, nu var jag på plats så det var bara att bita i det sura äpplet. simmade ett egenkomponerat pass med 50% teknik och 50% ryggsim, kändes helt ok, bra början på veckan.

Sen var det dags för anledningen till att jag valde Erikdalsbadet, tandläkaren som sitter vid Skanstull, huva, jag gillar inte tandläkare, tror inte dom gillar mig heller, fick som vanligt lite skäll, då dom hittade något litet skrymsle där jag borde gnuggat flitigare, lovade som vanligt bättra mig.

Drog vidare till jobbet, gick igenom vad som hänt under mina 10 dagars frånvaro. Rensade inkorgen och innan jag visste ordet av var det lunchtajm. Promenerade upp till Coop och köpte en skaldjurslasagne och 1l gammaldags mjölk.

Eftermiddagen rullade på snabbt, åkte hem och vilade 1 timme, tandläkarbesöket hade gjort mig dåsig, då dom rotar runt och frigör massa bakterier i munnen.

Vi åkte sen till Danne och Sara i Märsta som firade bröllopsdag. Vi Blev bjudna på världens godaste smörgåstårsta, så nu får det bli dubbla pass på gymmet imorgon.

Tittade ut och såg dubbla regnbågar, då får man önska sig något.
Önskade att jag skulle få vara skadefri och att dom i gruvan får komma upp snart.

 

Bestämde mig idag att springa löpartävlingen Carl-Henriks minne som är en löpartävling med start Erikdalsbadet och löpning bort till Liljeholmsbron och tillbaks. Man kunde välja mellan 10 och 5km, jag valde 5km, då jag springer Kistaloppet på 10km dagen innan.

Carl-Henriks minne är en tävling för att hedra Carl-Henrik som dog bara 26 år gammal av en hjärtmuskelinflammation. Arrangör är Stockholm City triathlon där Carl-Henrik var medlem. Loppet går av stapeln söndagen den 19/9 kl.10:00, anmälan görs här http://www.carlhenriksminne.se/
Häng på vettja.

Fick en anmälan till på godis- och kaklöftet idag på em, så nu är vi 60st

Nä, nu är jag trött som ett as, bingen kallar.

Over & out

Taggar: , , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu