BloggProffs

Letar efter motivation

Omtöcknad hörde jag något som tjöt i bakgrunden. AC/DC och Thunderstuck kan verkligen väcka döda, staplade upp och konstaterade att klockan var 05:31, pudrade näsan och käkade frukost.

Har kommit in i period av extrem obeslutsamhet och total omotivation när det gäller min träningen, tror och hoppas att det har ett samband med godis- och kaklöftet. Om så är fallet så borde det vara under snabbt övergående, för nu börjar jag få panik, nästa tävling om 10 dagar.

Ett exempel på min obeslutsamhet kom i morse då jag hade bestämt mig för att springa intervaller på löparbanan telefonplan. På väg till bilen ändrade jag mig och bestämde mig för att åka och simma istället. När jag kom till avfarten Telefonplan ändrade jag mig igen och bestämde mig för intervallerna. Åkte förbi löparbanorna och såg att ingen annan var där, perfekt tänkte jag. Åkte bort till SATS Telefonplan för att parkera bilen och byta om. Gick ur bilen och skulle plocka ihop rätt utrustning, tyckte det kändes kyligt och bestämde mig för att springa intervallerna på löpbandet.

Sagt och gjort löpbandet fick det bli. Började värma upp i relativt låg fart och ökade succesivt, drog igång första intervallen och kände bara olust. Stoppade löpbandet och funderadera några sekunder vad jag skulle göra, kan ju för fan inte sluta träna efter 15min. Bestämde mig för att springa en 5km så snabbt jag kunde. Gav verkligen allt och fick skittiden 23:43, katastrof är ett milt ord för vad jag kände just då. Har 4 löptävlingar inom 24 dagar och är i en riktigt skitform, panik panik.

Åkte över till jobbet med hängande huvud, käkade den medhavda frukosten bestående av 2 ägg, ett paket skinka och en tub aioli. LCHF tänker Ni, gott säger jag.

Fick det här SMS:et av en kompis. Det gjorde mig lite gladare , tack Kenta

”VARNING:
Om några kommer till din dörr o påstår att de kontrollerar fästingar pga de varmare vädret o vill att du ska ta av dej kläderna o dansa runt me armarna uppåt. GÖR INTE DE! Detta e en bluff! De vill bara se dej naken.
Jag önskar bara att jag fått detta SMS igår. Känner mej så jävla dum!”

Ha ha ha, för djä….. bra

Efter jobbet var det dags för dagens andra träningspass, nu stod det styrketräning och core på schemat. Plågade min arma mage i ca 20min och mina spagettiarmar i 40min, kommer väl antagligen inte kunna lyfta dem imorgon.

Dagens tredje pass blev spinning 75min. Detta tisdagspass är ett absolut måste för den som gillar att plåga sin kropp till den sista svettdroppen. Det ska mycket till om jag ska missa det framöver, ligger som en ständig kalenderbokning.

Musiken är helt i min stil, saknar bara en låt, den med Alphville som jag utsett till ledmotivet för Krutgubben, FOREVER YOUNG….

Sitter nu med öppen mun och ser antagligen helt apatisk ut och försöker förstå vad som hänt, känns som en bulldozer kört över min kropp, backat tillbaks och kört över mig igen.

Måste nog lägga mig tidigt ikväll, annars kommer jag nog inte upp imorgon bitti.

Over & out

Taggar: , , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu