BloggProffs

Godis- och kaklöfte dag 8

Hej, allesammans, nu har det gått en hel vecka och vad jag vet om är det bara en som trillat dit. Alltså är vi 57st kvar plus att jag idag fått 2 nya löftestagare så nu är vi 59st.

Skulle vara jätteskoj om vi kunde bli fler, fråga runt i Er bekantskapskrets, helt övertygad att alla skulle kunna värva 2-3st till godis- och kaklöftet.

Fick detta meddelande från En av deltagarna i helgen. Hon heter Tina Söderhäll och är en 40+ tjej med två tonårsdöttrar. Hon säger sig vara född i en myrstack, då hon alltid har haft svårt att sitta stilla.

Hon springer tidigt på morgonen och tycker det är skönt då hon får sin ”egen” tid. Förutom springa/jogga, kör hon crosstrainer, lite innebandy, styrketräning – för att få lite muskler på sina cykelstyren till armar och lite annat som kommer i sin väg.

Hennes döttrar brukar säga att hon gör först och tänker sen, vilket inte alltid är en fördel ;-)

”Nu var det VÄLDIGT nära att jag åkte dit.
Sprang på morgonen, ordentlig frukost och körde sedan crosstrainer i 40 minuter, innan lunch,och blev ordentligt trött och svettig men……..pga lite slarv, tidsnöd, så han jag inte med lunch.
Iväg på ett ärende ut till Lidingö, fick stanna på en bensinmack och köpte frukt, men min raring köpte även en Snickers att dela på.
Tokhungrig åkte frukten i och kvar var Snickersen, som var öppnad och hölls framför min näsa – Guuud vad det luktade gott, och huuuu så nära det var. Han tänka efter en extra gång innan jag öppnade munnen för att ta en bit……är en Snickers värd 8 månader utan godis???
Jag lyckades hålla mig ifrån godisbiten, trotts att raringen tjatade och övertygade mig om att jag kunde äta den med gott samvete , han skulle inte skvallra för någon.
Efteråt var jag väldigt nöjd med mig själv, att jag lät bli godisbiten, och när frukten landat i kroppen och stillat det värsta begäret var jag inte sugen längre på biten”.
Tina

Någon mer som har något att förtälja? maila [email protected] eller skriv en kommentar i bloggen.

Over & out

Taggar:

3 Kommentarer till “Godis- och kaklöfte dag 8”

 1. east Säger:

  LvLindf2wo Many of it’s possible you’ll support a good dubious outlook regarding the ones way commodities mentioned at a Louis Vuitton avenue. Boots or shoes exposed from a Louis Vuitton handbags can be within the current varieties together with will come up with wonderful extras that will all way clothes. Any Louis Vuitton Sunglasses Millionaire can make everyone looks even more lovely together with shining. This current year, Louis Vuitton Provider has got created an innovative range. It does not matter acquire him or her with a Louis Vuitton Outlet or simply franchised retail outlet. The probability is precisely what appearing depicted mainly because realistic Louis Vuitton Bags happen to be pretend. Consequently way launches given from a Louis Vuitton Outlet will do to fulfill your business needs. Any spring and coil together with warmer summer months Louis Vuitton USA. Louis Vuitton Purses have already been a good impression couple of years once couple of years seeing that many yrs these days.

 2. louis vuitton Säger:

  At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

 3. rolex Säger:

  This article is truly a good one it helps new internet visitors,
  who are wishing in favor of blogging.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu