BloggProffs

Reykjavik dag 8 – Hemresan

Vaknade kl. 06:16, hade tänkt springa men motivationen saknades, så jag somnade om, gick upp kl. 06:42 istället, käkade frukost bestående av musli, rostat bröd med ost, 2 ägg och melon.

Satt länge med en kopp kaffe och funderade, bestämde mig till slut efter mycket velande att skippa Sala halvIM på lördag, noll motivation och en kropp som inte känns helt återställd efter halvmaran i lördags blev det som fällde avgörandet. Åker nog in på Stockholm triathlon på söndag och hejar på dom jag känner som ska delta.

Nästa tävling blir Stockholm halvmarathon där jag ska göra ett försök att ytterligare förbättra PB på distansen.

Sista dagen i Reykjavik, suck, veckan har gått alldeles för snabbt, kunde inte någon vulkan börjat bråka så vi hade blivit strandade ett tag

Gick ut en sväng på stan med kameran i högsta hugg, här ska dokumenteras, har vi missat något man borde se, nä hittade inget.

Blev hämtade kl. 12:00 och skjutsade till bussterminalen där vi hoppade på flygbussen för transport ut till Keflavik.

Satt på bussen och tänkte bakåt på den gångna veckan och konstaterade att vi är rätt nöjda med allt som vi har hunnit med.

Valsafari, Gullfors, geysir, blue lagoon, vanliga badhus, Tingvalla, Halvmarathon,festivaler, Eyjafjallajökull, hyrbilsdag, stadsvandring m.m.

Bland det roligaste har varit baksidan på vårt hotell, Christiania som vi kallar det. Vi brukar glo från vårt fönster, massa ungdomar som gör grafitti och discjockar från plåttak. Heavy.

Avsaknaden av kommersiella snabbmatskedjor var helt underbar, stå på Er Island, släpp inte in dem.

Flyget är något försenat men räknar med att landa på Svensk mark runt kl. 22:00.

Kiss my ash som dom säger på Island

Over & out

Taggar:

3 Kommentarer till “Reykjavik dag 8 – Hemresan”

 1. louis vuitton Säger:

  Stephen Sprouse ended up being one particular besides of an dressmaker along with the operate shall be have missed often. Similar to
  Louis Vuitton, they employed to design and style many goods this also ended up being strangely which in turn retained your ex in addition to your data. Stephen Sprouse ended up being considered your development setter involving the periods then again they can’t always be relieved coming from a significant sort of ailment along with they quit this specific entire world quickly. On the other hand, the patterns are nevertheless to get retained inside documents along with after we chit chat with regards to manner the brand can be talked about. Briefly, your Louis Vuitton handbags company features thought we would honor your delayed Stephen sprouse in the classy fashion by simply imitating almost all of the patterns along with enhancing these people approximately a number of restriction. Your Louis Vuitton Outlet
  Stephen Sprouse Series shall be witnessed around internet sites immediately plus the Louis Vuitton company features stated that will then come a new cracker on this occasion. Your Louis Vuitton bags
  Stephen Sprouse Series will incorporate t-shirts, tshirts, pajamas along with best of all women hang up luggage. Consequently, were ready for you to delightful a real series wherever Sprouse’s thoughts may be enlivened yet again. More than likely that will Louis Vuitton Bags would likely properly be capable of backup the many patterns since they have been your pros on this issue along with similar to often, enhancing just about any design and style is just not something useful just for this this particular language property. Consequently, do remember visitng their standard site and have plenty of data in the up returning Louis Vuitton Sunglasses Stephen Sprouse Series. Should you be intending to get a thing it’s also possible to make it happen on-line currently. You’ll find loads involving brand-new solutions which may have popped and still provide anyone enable you to buy your goods quickly. Nevertheless ahead of that will, you will need to delay because Louis Vuitton Stephen Sprouse Series haven’t appeared along with buyers are actually expecting the idea. I’m hoping you can much like the Stephen Sprouse series while it’s going to be fulll involving hues along with modern aspects.

 2. east Säger:

  LvLindf2wo Everything started whenever Louis Vuitton opened up their bags shop in the center of the actual 19th hundred years. Move your own eye more than marvelous as well as plentiful collecting Louis Vuitton Handbags. Right now it is simply the correct time for you to make use of Louis Vuitton Bags. A few 17 % of bogus add-ons offered had been symbolized to become Louis Vuitton. The values for that footwear in a Louis Vuitton Outlet is going to be visibly reduce. After that style produces provided inside a Louis Vuitton Outlet is plenty to meet your requirements. The actual traditional Louis Vuitton Purses provide the degree associated with design, as well as innovative styles can be found in 2010 too. If you’re the frequenter from the Authentic Louis Vuitton Handbags. Living associated with Louis Vuitton Outlet provides ideal stations with regard to this sort of visitors to fulfill their own desires. After that style produces provided inside a Louis Vuitton 2012 electric outlet is plenty to meet your requirements.

 3. louis vuitton Säger:

  At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu