BloggProffs

Motivationen är på väg tillbaks

Gick upp kl. 05:58 för att åka och simma, vet vad Ni tänker, galen på riktigt, semester och åker och tränar så tidigt.

Började förbereda gröt, hittade ingen banan, fick bli 2 ostmackor, 2 ägg och en skvätt kaffe istället.

Åkte till Västertorps simhall och simmade 3x400m fart 2-3 + 6×25 fart 4, simningen kändes riktigt bra, ångrar nästan beslutet att avstå Sala.

Passade på att väga mig i simhallen, helv…. gått upp 1 kg under semestern på Island och jag som varit så nyttig (iaf sedan i måndags)…. hoppas verkligen det beror på utebliven träning.

Stack förbi jobbet en sväng och kollade att allt var som vanligt och att man hade någon arbetsplats att komma tillbaks till på måndag.

Fick det här meddelandet som kommentar på mitt blogginlägg http://www.funbeat.se/blogs/show.aspx?BlogPostingID=…
på Funbeat igår, trodde denna site var spamfri:
”Hi! I am Ms Monica how are you! hope you are fine and in perfect condition of health.I went through your profile and i read it and took interest in it,if you don’t mind i will like you to write me on this ID:([email protected]) hope to hear from you soon, I will be waiting for your mail because i have something VERY important to tell you.lots of love Monica”

Under som en flundra, vad är det för viktigt hon vill förtälja

Åkte till SATS och tränade funktionell träning i 45min, kändes att det var ett tag sedan sist, får ta tag i det igen. Fortsatte sedan med 45min Spinning, instruktör var DiscoMarie som körde dom vanliga låtarna, förutom ett helt oväntat gästspel av Rammstein, måste blivit något fel på skivan,  lite strul med hackande musik m.m. men det är det nästan alltid så man är van. Stack sedan ut och provsprang min nya Ecco Biom A som egentligen är anpassade för dom som springen milen under 40min, men det gör jag ju snart. 

Skillnaden mellan dess och Biom B är att dom är något lättare och ger en ännu bättre känsla av barfotalöpning. Wooow Ecco Biom är verkligen framtidens löparskor, häftigt att vara lite av pionjär, rekommenderas starkt. Jag får mycket frågor när folk ser dem, många tittar lite extra, en del pekar till och med.

Hasse som jobbar på ECCO är med i Godis- och kaklöftet så ställ frågorna direkt på bloggen så lovar jag att han svarar på dem.

Fick ett rejält socksug efter träningen, hade en proteinbar (low Carb) i väskan som jag snabbt tryckte i mig tillsammans med massor av vatten, sockersuget försvann direkt.

Åkte direkt till Stinsen köpcentrum efter träningen och kollade rean på Intersport, Maria Akraka jobbade där. Köpte en jacka av märket 8848 som var nedsatt från 1500:- till 390:-, KLIPP, eller hur?

Käkade lunch på köpcentrat, det blev en Orientalisk mix med Falafel, olika vegetariska piroger, kycklingspett, tzatsiki, hoummus, bulgur och massa sallad, riktigt gott.

Åkte sedan hem och mekade med hemsidan. Jag är asolut inget proffs på webdesign så finns det någon därute som har förbarmade och bra idéer så varsegod.

Har laddat upp lite bilder från Islandsresan på galleriet http://www.krutgubben.net/galleri/index.html

Dagens middag fixade jag till själv. Blev fjärilskotletter, mixsallad, tomat, gurka, avocado och hemmakryddad turkisk yoghurt som sås, gott gotti gott gott.

Resten av kvällen blir det Finnkampen på TV.

Vi är nu 58st som är med i Godis- och kaklöftet. Saknar fler synpunkter, erfarenheter m.m. från Er deltagare, hjälp till nu och berätta hur Ni klarar er utan raffinerat socker.

Over & out

Taggar: , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu