BloggProffs

Dan före Stockholm halvmarathon

Ställde dubbla väckarklockor idag, då min sömn varit lite si och så på sistone. Tog lite müsli med kaffe och åkte till SATS.

På schemat stod det styrketräning som på intet sätt fick belastade benen då jag har tävling imorgon. Körde ett stentufft ryggpass med chins, ryggresningar, latsdrag m.m.
Magen var fortfarande rejält bubblig efter gårdagens matförgiftning så jag fick verkligen kämpa emot för att inte släppa ut luft under passet, hade ju varit pinsamt värre.

Dagens lunch blev kombinerad med kundmöte. Jag valde kokt fisk, då jag äter lite för lite av den varan normalt.

Nu blir det inte mer träning innan morgondagens tävling Stockholm halvmarathon. väldig osäker på löpformen och börjar mer och mer tveka om jag kan slå personbästat från Reykjavik för 3 veckor sedan. Men hur det gick får Ni veta imorgon, så håll Er till tåls.

Min dotter Emma har lovat gästblogga, titeln på hennes artikel blir av typen ”hur det är att växa upp med en träningstokig farsa” blir nog väldigt intressant.

Dagens middag blev fläskkotletter med lite beanaisesås och grönsallad

Det har nu gott 19 dagar av godis- och kaklöftet och jag har svällt upp lite överallt, hoppas att det delvis beror på styrketräningen, men det får framtiden utvisa.

Over & out

Taggar: , , , ,

En kommentar till “Dan före Stockholm halvmarathon”

  1. Rolex Watches Säger:

    Their alien station frees the designers from having to ensue the decent codes of an familiar designate john hancock. A Rolex committal view have fun a fake rolex or the stage name risks alienating its legions of customers.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu