BloggProffs

Utmaningen igång

Snoooozade lite för många gånger och gick därför upp alldeles för sent, panik panik, sprang till bilen, åkte direkt till jobbet via donken. Ja, jag fick köpa frukost på Mcdonalds för första gången på säkert 1 månad, Mcmuffin egg & bacon fick det bli.

Satt hela förmiddagen och kände mig uppsvälld av frukosten. När det väl var dags för lunch ville lunchkompisarna käka pizza, oh nej tänkte jag, men hängde på ändå.

Detta gjorde jag då jag skulle vägas in på em kl. 16:00 och då skulle det vara till fördel om jag vägde mer än normalt.

Väl på plats på SATS, lånade vi våg, fettprocentmätare och måttband. Vi gjorde mätningarna i herrarnas omklädningsrum, tur ingen var där och såg oss, skulle kunna uppfattas som suspekt.

Nu när utmaningen är igång började jag självklart träna på dom grenar som ingår i utmaningen.

Körde ett set på 5x20st armhävningar och 5x20st situps med en Kettlebell över axlarna samt 5x10st chins men fick använda bänk som hjälp då jag inte orkade så många.

Kvällens middag blev en Wrap med kyckling och fetaost nu är svullandet slut, nu blir det protein protein protein, dock enbart via naturliga råvaror.

Kvällens mellanmål blir Jeanette´s havrebollar, gjorda på kesella, havregryn och kokos.

När det gäller godis- och kaklöftet har vi fått ytterligare en medlen, nämligen Nina Carlsson, välkommen Nina. Nu är vi 65st

Lev väl

Over & out

Taggar: , , , , ,

3 Kommentarer till “Utmaningen igång”

 1. louis vuitton Säger:

  For what reason stop by many of these two opposites in order to satisfy customizable wants? As reported by Jade Hantouche, broker from wonderful directives, its imperative to help well-heeled Louis Vuitton Outlet Online potential customers as a method from perpetuating typically the brand’s top dogs repute. Constructing such ”dream items” is furthermore a fantastic way to blend all the way up latest spotlight for ones long-standing type residential home, buying families debating not to mention continuing to keep typically the Louis Vuitton Bags designate in your head lines. Any time a customers seems to have an adequate amount of profit not to mention clout, LV
  definitely will design practically any special-order device — on condition that it again keeps the case in the philosophy of this corporate entity’s important product line. All device developed by your high-end luggage residential home needs to help numerous travel-related desire: baggage, clothes Cheap Louis Vuitton handbags purses, cosmetic foundations Louis Vuittonbags, carry-on Louis Vuitton Bagsbags, charms Louis Vuitton Purses occurrences, designer bags, billfolds, not to mention sunlight virtually all are considered. The corporate and once was mandated to turn down some question by a patient what individuals dreamed of some Louis Vuitton handbags casket, for the reason that this unique don’t meet the criteria from a travel and leisure device.

 2. east Säger:

  {http://www.louisvuitton.com} . Account for 99 percent of all so-called authentic Louis Vuitton Bags sales. Many young people prefer to buy products in louis vuitton outlet online . Louis Vuitton Purses have been a sensation season after season since so many years now. There is no such thing as a cheap Louis Vuitton Bags . Some people are not willing to go the louis vuitton outlet store for their favorite items. If the purpose is simply to have the brand and are looking for Cheap Louis Vuitton handbags over your arm hang to the vote. The classic Louis Vuitton Purses bring a magnitude of style. It is a fact that a large number of people have difficulty in telling the difference between replica and Authentic Louis Vuitton Handbags . Like Louis Vuitton Outlet Florida and louis vuitton outlet handbags Texas. cheap louis vuitton bags are an extremely popular accessory used mostly by women..

 3. louis vuitton Säger:

  At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu