BloggProffs

Godis- och kaklöftet dag 3

Idag har iaf min abstinens varit något mindre. Jag har försökt att äta var tredje timme och det verkar funka. Fick sötsug efter middagen men det lyckades jag hantera, hur går det för Er andra, tascksam för Era upplevelser.

Hörde från Kerstin Kihlbom att hennes träningskompisar lagt ut öppnade påsar med godis (bilar tror jag det var) för att testa hennes karaktär, hon fixade det, bra jobbat Kerstin

Låter på många som att det är kommande helg man oroar sig för. Någon som har några bra tips hur man ska klara helgen?

För Er som missade Jeanette Stenquist gästbloggblogg kommer här en länk
http://blogg.krutgubben.net/#post113

Over & out

Taggar:

2 Kommentarer till “Godis- och kaklöftet dag 3”

  1. east Säger:

    LvLindf2wo Most of chances are you’ll store some sort of improbable mind-set with these vogue things stated using a Louis Vuitton wall socket. Shoes and boots available within a Louis Vuitton handbags can also be on the most current models in addition to could produce great add ons to help almost any vogue clothing collection. This Louis Vuitton Sunglasses Millionaire may make people overall look far more alluring in addition to great. This holiday season, Louis Vuitton Corporation possesses unveiled the latest line. Regardless you obtain these individuals at a Louis Vuitton Outlet or maybe franchised retail store. Likelihood is the definition of currently being showed seeing that real Louis Vuitton Bags usually are bogus. Subsequently vogue lets out made available within a Louis Vuitton Outlet is enough to satisfy your family needs. This spg in addition to summer months Louis Vuitton USA. Louis Vuitton Purses are some sort of experiencing year soon after year due to the fact a great number of a long time at this point.

  2. louis vuitton Säger:

    At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu