BloggProffs

Mardrömmen som visade sig vara sann

Vaknade kallsvettig kl. 05:16, PASSET!!! sprang upp letade upp passet och mycket riktigt mardrömmen var sann, passet har gått ut och jag som ska åka utomlands om 14 dagar, suck, vilket klantarsle jag är..

När jag fått ner pulsen lite blev det frukost bestående av 2 smörgåsar med ost och kaffe därtill.

Åkte till SATS och tränade Core på egen hand. Försökte träna dom övningar jag fick lära mig i vintras när jag var s.k. patient, eller var det klient, minns inte så noga. Avslutade med en rörlighetsövning för axlarna som ska öka rörligheten i mina axlar och därmed också förbättra min simning och dessutom kanske någon vill simma på samma bana som mig utan risk för att jag slår till dem med armen då jag idag simmar så brett på grund av min orörlighet.

Mitt vanliga SATS hade möblerat om bland maskinerna. Wow vilken skillnad, mycket luftigare, mycket mer logisk ordning, kanonlyckat helt enkelt. Undrar vilken inredningsspecialist dom användt, riktigt proffsigt gjort.

Åkte och lämnade in bilen på service och promenerade sedan till jobbet, såg ett öppet fik som jag aldrig varit inne på, kikade in och såg att dom hade ägg och räkmackor, min absoluta favorit. Framme på jobbet slukade jag mackan, oh gud vad god den var, vill ha mer mer mer.

Tog långlunch åkte till Kungsholmem för att fixa nytt pass. Hade förväntat mig timmar av väntan, men det tog bara 5min så var det min tur, kanonsmidigt system dom börjat med, där man tar fotografi och lämnar fingeravtryck direkt. Det som oroar mig är att jag är 4cm kortare nu än för 10 år sedan, hur är det möjligt?

Gick till en gammal favorit som jag inte besökt på 5-6år och käkade indisk buffé, nam nam (vitsigt, ha ha)

Hade helt plötsligt en massa dötid vad gör man då, slinker in på SATS såklart. Tränande styrketräning för första gången på en månad, gissa om jag får lida för det imorgon.

När det sedan var dags för hemfärd åkte jag förbi Pizzerian i Helenelund och hämtade en Falafelrulle, gott

Halvsov på soffan i ca 45min, sedan sprang jag ner till Bollstanäs strand och simmade en stund, idag utan våtdräkt men med fenor istället. Sprang sedan hem i hyfsat tempo på mina Ecco Biom B.

Från och med lördag drag jag igång ett träningsprogram som heter 100 pushups program som går ut på att jag ska klara 100 armhävningar. Jag klarar 23st idag så det kommer nog ta ett tag innan jag kommer upp till 100.

Dagens tema: Att komma ihåg att man glömt någonting är ett framsteg.

1 arbetsdag kvar innan semester så jä… skönt det ska bli.

Om 14 dagar åker jag till Island för att leka turist och springa en halvmara. Ni som varit där förut, vad för jag inte åka hem och ha missat? Tacksam för alla tips, gärna lite udda saker.

17 dagar kvar till Godis- och kaklöfte som startar den 23/8, sympatisörer sökes som vill vara med. 9 deltagare är anmälda hittills. Presenterar deltagare och regelverk på hemsidan http://www.krutgubben.net/Godis.htm

Det är nu 717 dagar kvar till jag fyller 50år

Over & out

Taggar: , , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu