BloggProffs

Tungt just nu

Uppe med tuppen, hyfsat pigg, magen känns bättre än på flera dagar. Alla förutsättningar att bli en bra dag alltså.

Åkte till SATS och bytte om och stack iväg till löparbanorna vid Telefonplan. Sprang en serie intervaller med allt från 200m och upp till 1000m. alla med ett bedrövligt resultat, skit jag är ju långsammare än långsammast. Tänk så snabbt alla höga förväntningar kan grusas. Kroppen känns i perfekt form, ändå kan jag inte leverera. Det kan ju knappast vara fel på klockan så det är bara att konstatera att löpformen är skit just nu.

Börjar verkligen känna av att jag är för tung, det fjäderlätta steg jag hade i dec-mars när jag vägde 5kg mindre är ett minne blott. Om jag kände mig som en gasell då, känner jag mig mer som en flodhäst nu.

Har 4 lopp kvar, dom 2 i helgen kommer jag genomföra oavsett, då dom mer är träningstävlingar. Lidingöloppet ställer jag bara upp om jag kan slå personbästa, annars säljer jag platsen. När det gäller Åland Marathon så springer jag den för att kvalificera mig till Boston Marathon 2012. Då kvaltiden till Boston är 3:29 så tänker jag inte springa på Åland om jag inte tror jag kan klara den tiden.

Det innebär att jag har minst 2 max 4 lopp kvar innan jag kan börja fokusera till 100% på dom 15 utmaningar jag har fram till september 2011

Dagens lunch blev Skaldjurslasagne med gammaldags mjölk.

Redan efter någon timme blev jag hungrig igen och åt knäckebröd med keso och en stund senare en påse naturella nötter. Med 2 timmar kvar till kvällens megapass med Styrketräning och spinning 75min började jag känna mig nedstämd och modfälld inför detta, hur fan ska jag kunna prestera 100% i över 2 timmar i denna sinnesstämning, började starkt fundera på att bara åka hem och sova och skita i träningen.

När arbetsdagen var slut hade jag bestämt mig, jag åker hem, började rulla mot Sollentuna när jag helt plötsligt började tänka på utmaningarna jag har framför mig och blev förbannad på mig själv och min lättja, svängde av E4 och åkte till SATS, parkerade och gick med bestämda steg till receptionen, måste sett lite galen ut får tjejen i receptionen nästan ryggade när jag kom (kan se lite arg ut när jag är fokuserad).

Bytte om och började träna med en frenesi som skulle få Jillian i Biggest loser att stanna upp och med öppen mun svälja okvädningsorden som hon hade tänkt kasta ur sig.

Tränade biceps och triceps tills dom var helt tömda och då menar jag tömda, fanns inte något kvar att ge.

Med totalt tömda armmuskler var det så dags för spinning 75min. Fortfarande 100% fokuserad genomför jag passet så tufft jag vågar cykla utan att gå sönder.

Sitter nu hemma i soffan totalt utpumpad och känner mig väldigt väldigt gammal. Förutom dom tävlingar som redan är bokade har jag inget träningspass inbokat förrän 28/9 och jag tänker inte planera in något heller. Känner mig ganska sliten så jag kommer ta dag för dag och bara träna om kroppen känns ok.

En av anledningarna till att jag känner mig sliten är att det företag jag jobbar på är under rekonstruktion och alla Ni som har eller haft ett jobb där anställningstryggheten är noll vet att sömnen blir väldigt dålig under sådana förhållanden. Fick idag frågan hur det går på jobbet och jag svarade, se det som ett expresståg som rusar mot en ravin och ingen jävel hittar bromsen.

Förutom problemen med jobbet har jag en mamma som åker ut och in på akuten för att hemtjänsten inte gör sitt jobb. Dom ska komma 3 gånger per dag och se till att hon får mat, troligtvis lämnar dom maten och åker därifrån istället för att se till att hon verkligen får den i sig. Senast igår fick hon åka in till akuten, totalt undernärd så dom fick tillsätta dropp. Man känner sig ganska maktlös när man sitter 60mil därifrån. Jag får nog snart åka ner till Blekinge och försöka bringa ordning i allt elände där nere.

Nej, nu ska jag inte plåga Er med mina problem, hur går det för Er med Godis- och kaklöftet, någon som har något att berätta?

Imorgon kommer Grekiskan Artemis berätta om sina drömmar, klart läsvärt missa inte det.

Over & out

Taggar: , , , ,

En kommentar till “Tungt just nu”

  1. louis vuitton Säger:

    At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu