BloggProffs

Giftemål

Satte du kaffet i vrångstrupen nu?

Jag är gift sedan 24-år så det är inte jag som är den ena parten. Förklaring till dagens rubrik kommer längre ner.

Äntligen lördag och sovmorgon för dom flesta, dock inte för mig som har simträning kl. 08:00, så det var bara att masa sig upp kl: 06:15 och äta grötfrukost med 1 ägg.

Då jag igår började träna Chins för första gången i mitt liv så tror jag att alla Ni som tränar vet hur berörd kroppsdel känns idag, TRÄNINGSVÄRK är bara förnamnet. För Er som inte känner till det så har jag antagit en utmaning där ett av delmomenten är vem som kan göra mest chins vid årsskiftet. För Er som inte vet vad chins är kommer denna beskrivande bild.

Dagens simpass med Väsby triathlon blev en jäkla massa intervaller på 50m med maxfart första 25m och fart 2 sista 25m. Det svåraste var att göra voltvändningen i hög fart, kom lite för nära kaklet varje gång, men det tar sig som mordbrännaren sa.

Väl hemma igen blev det 1 ägg + keso som mellanmål, inte världens godaste men nu är det hårdkörning som gäller på alla områden så det är bara att bita ihop.

Promenerade ner till vårt lilla köpcentrum för att fylla upp i kylskåp och skafferi. Listan jag hade med mig skulle t.o.m. få en dietist att jubla, bara nyttigheter. Som vanligt på sommarhalvåret hade dom bakluckeloppis på parkeringen och jag köpte som vanligt något som jag troligtvis inte behöver. Snart dags att rensa ut och ställa sig där själv.

Dagens lunch blev min egenkomponerade tonfiskröra bestående av Tonfisk såklart, rödlök, creime freiche, fårost, lite keso, svartpeppar. Som tillbehör blev det massor med mixsallad och en bit mörk baguette.

Nu var det dags för giftemålet som ska stå mellan Jenny Holmgren och Anders Lanvald i Solna kyrka. Såg i sista sekunden att det var kavajtvång, panik, fick leta längst inne i garderoben och fick till slut en rätt hyfsad mundering med mina mått mätt. Jag är ju inte direkt någon kostymnisse utan jeans och en t-shirt är snarare min melodi.

Såg den här artikeln med rubriken ”Lura hjärnan att bli fri från sockersuget” klart läsvärd artikel om hur belöningssystemet funkar, läs den
http://www.expressen.se/halsa/1.1893052/lura-hjarnan…

Idag är första gången på länge som det inte tillkommit några medlemmar till vår grupp, hoppas det släpper imorgon.

Återkommer med detaljer från bröllopet.

Over & out

En kommentar till “Giftemål”

  1. louis vuitton Säger:

    Exactly why head to these kinds of two opposites to fulfill custom made calls for? In accordance with Jade Hantouche, director regarding specific requests, it really is important to appeal to well-heeled Louis Vuitton Outlet Online consumers as a method regarding perpetuating the particular brand’s top-notch popularity. Producing these kinds of ”dream items” can be a powerful way to blend upwards fresh advertising for your long-standing trend residence, acquiring folks discussing and also preserving the particular Louis Vuitton Bags identify inside the statements. In case a consumer provides adequate funds and also clout, LV
    can generate just about any special-order merchandise — provided that that stays correct for the character with the firm’s key products. Each merchandise made from the high end suitcases residence need to assist several travel-related will need: bags, dress Cheap Louis Vuitton handbags hand bags, makeup products Louis Vuittonbags, carry-on Louis Vuitton Bagsbags, diamond jewelry Louis Vuitton Purses situations, purses and handbags, accessories, and also sun shades almost all meet the criteria. The business when were required to miss any obtain from your consumer which needed any Louis Vuitton handbags casket, since this kind of failed to qualify of your vacation merchandise.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu