BloggProffs

Träningsvärk = bra semester??

Vaknade av väckarklockan kl. 05:58, aaaaaaj min kropp bara skrek av TRÄNINGSVÄRK!!! har jag haft en så bra semester var min första tanke, tydligen har jag det.

Comebacken på gymmet gick alltså inte obemärkt förbi vilket jag i och för sig misstänke. Jaja, nöjd i alla fall, träningen har gett lite resultat kan man säga!

Nu har jag kickstartat igång en period där syftet är att i första hand finslipa löpformen inför Stockholm halvmarathon, Kistaloppet, Lidingöloppet och avslutningsvis Åland Marathon. Målet är att sätta personbästa på alla fyra loppet, vem har sagt att det inte går att utvecklas fast man (snart) är gubbe???

Dessutom SKA jag bli en mycket bättre simmare till nästa säsong, ska fanimig vara uppe ur vattnet bland den första 1/3-delen och inte som idag bland dom sista. Kommer simma så mycket jag bara hinner, ska inte missa ett enda träningspass med Väsby triathlon om det går att undvika. Målet är att kunna dela bana med Nigge utan att känna att man är jagad hela tiden…

Parallellt med detta ska jag så smått börja forma min idag oformliga kropp till att bli något mer atletisk. Senare i höst kommer jag låsa in mig på gymmet och köra igång med operation ”extreme makover” dock utan tillsatser, utan enbart med bra mat, bra träning och ett sjuhelsikes välplanerat program, längtar redan med skräckfylld förtjusning.

Började dagen med frukost no:1 åkte sedan kl. 07:45 till Väsby simhall och säsongens första träningspass med Väsby Triathlon, Nigge var instruktör åt oss 3 som dök upp. tränande teknik hela passet och fick en hel del bra tips, stort tack Nigge.

Väl hemma blev det frukost no:2, tänkte börja packa upp resväskan, men det vackra vädret lockade, åkte istället till Hellasgården 0ch käkade en helt underbar fisk- och skaldjursgryta med saffransaioli, rekommenderas.

PEÅ ringde och berättade att han var sjuk och frågade om jag ville överta hans plats på Stockholm triathlon imorgon, bad at få återkomma. behövde fundera, fan vad jag är velig, hatar mig själv för det.

Tog en långpromenad och funderade över vad jag skulle svara. Med 5,5tim träning sista 2 dagarna var ju inte förutsättningarna idialiska, men man kunde ju ta det som ett träningspass, tänkte jag. Kunde inte bestämma mig, gick in på gymmet och tränade lite core och försökte förlänga ryggen ytterligare i sträckbänken på gymmet. Sist jag var där blev jag 4cm längre på 30sekunder, idag ca 2cm längre, fortsätter jag så här blir jag snart 2 meter

Jag kunde fortfarande inte bestämma mig, åkte hem och kollade på internet vad som gällde, hittade inget om överlåtelser, så skulle jag tävla skulle jag göra det som PEÅ, dessutom behövdes leg för att hämta ut nummerlapp, krångel krångel, SMS:ade PEÅ att jag inte ville tävla.

Kände deppigheten komma över mig, jäklar vilka humörsvängning jag har sedan jag slutade med socker, blev förbannad på mig själv och drog iväg på en löptur med temat, NU SKA VEKHETEN UR KROPPEN, tryckte på rejält i ren ilska och sprang milen på 45:28

Efter denna urladdning kändes det lite bättre, men jag är fortfarande tävlingssugen, trots att jag inser att jag inte kan tävla i det skick min kropp är nu.

Vilken skithelg, pga av min velighet har jag missat Sala silverman, Stockholm Triathlon och en Svensexa.

Nu har det gått 6 dagar sedan vi påbörjade godislöftet, något som trillat dit? Tacksam för fler rapporter från Er som jag kan publicera på bloggen och därmed skapa lite mer delaktighet, kom igen och berätta, hur går det?

Fick den här bilden som MMS och texten ”just nu i verkligheten ” från för mig okänd avsändare, men risken är att vi nu är 57st, återkommer när jag vet vem som skickat MMS:et

Gänget från posten med Egil i spetsen var och avtackade en kollega som gick i pension och det bjöds på massor med bullar, kakor och tårtor, många av dem var sugna, men alla höll sig i skinnet, bra jobbet.

Har nu laddat upp bilderna från Island på galleriet www.krutgubben.net

Har även justerat hemsidan lite och lagt en egen flik för godislöftet.
Samtliga gästbloggar finns där, ni som inte läst dem, gör det.

Over & out

Taggar: , , ,

2 Kommentarer till “Träningsvärk = bra semester??”

  1. louis vuitton Säger:

    A lot of people look at Louis Vuitton Outlet Diaper handbag as being a token with their substantial reputation after they get organization as well as found an important situation. Nevertheless many of us will certainly tell you that many Louis Vuitton Handbags diaper handbag in your on-line keep is not going to become a indicator involving reputation, and also encompass your current substantial personalized tastes. Along with currently Louis Vuitton Purses diaper handbag duplicate for you to enlarge the stove of our own customers’ selections. Your false Louis Vuitton Wallets diaper luggage are generally unequaled throughout neat component. You will discover out and about numerous movie star mums get decided newborn Louis Vuitton Outlet diaper luggage. If anyone didn’t decided on your Louis Vuitton Outlet diaper luggage you’d probably certainly not experience classy along with interesting. If you possibly could afford the high-priced Louis Vuitton diaper luggage involving instructor fashion that happen to be in addition incredible along with modern-day created by a number of renowned master, you may be impressed in the amount involving what we purchased your current exciting while using handbag. The planning involving diaper luggage orange could live in fashion for years interval.

  2. louis vuitton Säger:

    At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu