BloggProffs

Ny vecka nya utmaningar

Vaknade något sömndrucken, började känna efter hur magen mådde, till min förvåning kändes den betydligt bättre än i går kväll.

Åkte in till SATS och bytte om och stack ut och sprang. Tempolöpning stod det på dagordningen så jag joggade bort till Liljeholmsbron och började springa i relativt högt tempo, benen sa OK, magen sa nja.

Började springa längs med Årstaviken och fick plötsligt en ingivelse att springa någon annanstans, sagt och gjort, vek av upp mot Ringvägen, sprang längs med den bort till Erikdalsbadet och sedan Årstaviken hem igen. Kunde trycka på ganska bra, tyvärr inte riktigt så fort som jag hade hoppats, då magen sa ifrån så fort jag gick upp i tävlingsfart. Dagen till ära sprang jag med mina tävlingsskor Ecco Biom A för andra gången, hoppas hinna springa in dem innan helgen och därmed springa riktigt fort (med mina mått mätt) kanske tom under 45min på milen.

Jobbade på fram till lunch då det var dags för dagens andra träningspass, nämligen styrketräning.

Åkte ner till SATS, hade tur att hitta parkering med en gång (kors i taket).
Började med 5min uppvärmning på crosstrainern, därefter 3x10st negativa chins. Fortsatte med en kombination av bänkpress och crunches, 6 rep av varje. Därefter blev det armhävningar i kombination med fler crunches, nu med kettlebell ovanför huvudet, 5 set av varje plus extra armhävningar tills armarna inte längre bar och jag klarade med nöd och näppe 6st.

Dagans lunch blev kräftstjärtar med hoummus och bulgur.

Jobbade på fram tills jag hörde att köerna började ordentligt på utfarterna, då rullade jag hemmåt.

Somnade en stund på soffan, styrketräningen tar mer på krafterna än man tror.

Dagens middag blev en stor bit rostbiff, säkert med tärnad bacon och turkisk yoghurt med massor av sallad, yuuuuummmi

Testade igår ett recept med namnet Baconinlindad dijonkyckling som jag hittade här på Funbeat, riktigt gott om jag får säga det själv. Receptet har jag lagt upp på hemsidan. http://www.krutgubben.net/recept/recept.htm

Fick idag meddelande från ytterligare en som valt att hoppa av från godis- och kaklöftet, då hon hittat en egen variant som passar henne bättre.
Samtidigt har vi fått 2 nya medlemmar så vi är fortfarande 68st, välkommna Jenny Eriksson och Artemis´

Margarete Nudel skrev dessa rader på sin blogg idag, heja heja
”Tacksam även för att jag hoppat på Godis och kaklöftet – Tack Joakim för initiativet. Bra så mycket lättare att säga att man är del i en grupp som kör ihop än att bara avstå. 2 veckor har gått – det har varit veckor fyllda av frestelser men jag har ännu inte fallit för en endaste en av dem. Heja mig!”

Hoppas Ni läst Per Johnni´s gästblogg annars finns den på hemsidan.
www.krutgubben.net

Nä, dags för spikmattan och Biggest loser Sverige

Over & out

Taggar: , , ,

En kommentar till “Ny vecka nya utmaningar”

  1. Fake Rolex Säger:

    Closer expedition reveals that the inner procure of the squiggle rolex replica functions now an prayer support. The poles apart realize on the out length of the squiggle is the undersized hand.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu