BloggProffs

Fettoklubbens hälsotips

Frågor och svar om kropp och häsa

FRÅGA: Kan jag genom att göra sit-ups få min mage Lite mindre?
SVAR: Definitivt inte! När du tränar en muskel blir den större. Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en stor mage.

FRÅGA: Är simning bra för figuren?
SVAR: Tja, se på valar

FRÅGA: Jag har hört att Idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet, stämmer det?
SVAR: Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag
under livet. Kasta inte bort dem på träning!! Genom träning slår
hjärtat snabbare, och du förkortar Livet! Vill du Leva Längre? Ta dig en
tupplur!

FRÅGA: Borde jag skära ner på måttider innehållande kött, och äta
mer frukt och grönsaker?
SVAR: Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en
ko? Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En fläskkottett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker!

FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?
SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin.
Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer
av det goda, sunda innehållet. ÖL görs av sädesslag, det säger allt.

FRÅGA: Är det viktigt att vara i god form?
SVAR: Rund är en form, så god som någon!

3 Kommentarer till “Fettoklubbens hälsotips”

 1. louis vuitton Säger:

  As to why head off to these sort of two extremes to pay specialty entails? Consistent with Jade Hantouche, fx broker about specialized orders placed, it will be essential to deal with well-heeled Louis Vuitton Outlet Online purchasers as a technique about perpetuating all the brand’s exclusive recognition. Setting up all of these ”dream items” is as well most effective wake ” up ” cutting edge subjection for those long-standing model family home, possessing most people babbling and additionally staying all the Louis Vuitton Bags list on the statements. Whether a user comes with sufficiently finances and additionally clout, LV
  should construct all special-order supplement — in the event that the software continues as valid to energy for the business foremost manufacturer product line. Just about every single supplement crafted through high class baggage family home has to perform a lot of travel-related will want: suitcase sets, apparel Cheap Louis Vuitton handbags handbags, beauty Louis Vuittonbags, carry-on Louis Vuitton Bagsbags, precious jewelry Louis Vuitton Purses events, hand bags, wallets, and additionally spectacles all of the specify. The agency at the time needed ignore a fabulous call for in a patron so, who imagined a fabulous Louis Vuitton handbags casket, like this approach will not meet the requirements from the travel around supplement.

 2. east Säger:

  LvLindf2wo A few of you could keep any unlikely frame of mind about people trend items outlined over a Louis Vuitton store. Shoes or boots exhibited in the Louis Vuitton handbags may also be with the newest types and also would certainly help make best enhancements to be able to virtually any trend attire. The particular Louis Vuitton Sunglasses Millionaire will make an individual physical appearance a lot more captivating and also shimmering. In 2010, Louis Vuitton Business provides released a fresh collection. Irrespective of you get these from your Louis Vuitton Outlet or perhaps franchised retailer. It’s likely exactly what are getting displayed since traditional Louis Vuitton Bags are usually artificial. Next trend emits supplied in the Louis Vuitton Outlet will do to meet your preferences. The particular early spring and also summer season Louis Vuitton USA. Louis Vuitton Purses are already any experience time of year right after time of year given that numerous decades today.

 3. louis vuitton Säger:

  At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu