BloggProffs

Godis- och kaklöftet – dag 2

Då är snart dag 2 av godis- och kaklöftet till ända Själv hade jag ett fruktansvärt sockersug vid kl. 21:30 i går. Jag blev tvungen att gå en sväng på stan för att bli av med abstinensen, frisk Isländsk luft verkar funka.

Något jag lärde mig under dag 1 är att dricka mycket mer vatten än vanligt och att borsta tänderna när det känns Son jävligast, tror det blev 4ggr i går.

Fick detta tips från Maria och Anders Ahlquist som båda är med i Godis- och kaklöftet, dock tjuvstsartade dom lite, då dom började 9/8

”Att skippa godis och kakor har inte varit några problem, utan vi har haft problem med att vi alltid har haft efterrätter på helgerna och detta saknade vi. Tänkte härmed ge ett tipps på en nyttig och god efterrätt.

Jag har räknat på en Kessela som håller 1% men den blir godare så klart med de fetare varianterna.

1port ger, Fett=3g, Kolh.= 27g, Prot.= 29g, Energi=253kcal.

Mixa 1dl kesella med 1dl valfria bär eller frukt samt vanilj efter smak (går att fuska med vaniljsocker). Häll blandningen i en skål med tätslutande lock och in i frysen”.

Fick också jäkligt bra visdomsord från camilla Lundberg, personlig tränare och träningsansvarig på en SATS-anläggning i Stockholm. Camilla är också med på godis- och kaklöftet.

”Vill bara påminna alla deltagare om att hitta en bra balans i vardagen – se denna utmaning som början på en långsiktig omställning av kostvanorna och livet! Låt det viktmässigt gå långsamt, lär dig tyda kroppens signaler gällande hunger och sötsug, hitta nya livsmedel som ger kroppen den näring den behöver. Och kom ihåg, om du äter för lite fett så kan du inte bränna fett heller, om du svälter kroppen så håller den bara hårdare fast vid de depåer den har.. Så, ge dig själv en varierad och hälsosam kost i samband med rolig och givande träning och jag lovar dig att resultaten kommer!
Lycka till! ”

Fler tips är välkomna, gärna också erfarenheter hur det går, allt publiceras på bloggen.

Självklart kan fler hoppa med närsomhelst, vi är just nu 55st, måltalet 100st känns inte orimligt, räcker med att alla deltagare värvar 1 person. Egil Öberg är den som varit den flitigaste värvaren, då han värvat 4st arbetskamrater, bra jobbat Egil.

Imorgon utlovas en ny gästblogg, nu från Jeanette Stenquist, Svensk Mästarinna i Fitness 2008 & 2009! 37 årig 2-barns mamma som satsar ännu hårdare i fitness och duathlon. Fd professionell konståkare i Holiday on Ice och har bott och arbetat i olika delar av världen. Numera personlig tränare, hälsopedagog och konståkningstränare.

Over & out

Taggar:

2 Kommentarer till “Godis- och kaklöftet – dag 2”

  1. east Säger:

    {http://www.louisvuitton.com} . Account for 99 percent of all so-called authentic Louis Vuitton Bags sales. Many young people prefer to buy products in louis vuitton outlet online . Louis Vuitton Purses have been a sensation season after season since so many years now. There is no such thing as a cheap Louis Vuitton Bags . Some people are not willing to go the louis vuitton outlet store for their favorite items. If the purpose is simply to have the brand and are looking for Cheap Louis Vuitton handbags over your arm hang to the vote. The classic Louis Vuitton Purses bring a magnitude of style. It is a fact that a large number of people have difficulty in telling the difference between replica and Authentic Louis Vuitton Handbags . Like Louis Vuitton Outlet Florida and louis vuitton outlet handbags Texas. cheap louis vuitton bags are an extremely popular accessory used mostly by women..

  2. louis vuitton Säger:

    At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu