BloggProffs

Hellasgården – en positiv överraskning

Gårdagens Kräftskiva hos fam. Barkedahl blev väldigt trevlig, dels därför att vårt lag vann frågesporten, dels att jag lyckades vinna ”äta rått ägg” tävlingen och självklart därför att där fanns massa trevliga människor. Tiden gick hiskeligt fort och innan jag visste ordet av var klockan 01:30 och dags att dra sig hemåt. Det är nu det är skönt att vara nykter, bara hoppa in i bilen och rulla hem. Tack Barkedahls för en trevlig kväll.

Gårdagens middag blev som Ni säkert förstår kräftor, men även räkor och tyvärr en och annan baugette då det serverades riktigt goda ostar.

Söndag morgon vaknade jag kl. 07:38 och kände mig bakis??

Frukosten blev rejäl då jag hade tänkt träna hårt idag, se själva.

 

Dagens träning blev efter många om och men en utflykt till Hellasgården. Började med simning i Källtorpssjön, armdraget kändes riktigt bra. Fick även träna att väja undan då jag hade en kryssande torpen bredvid mig, men det är bra träning för det är precis så det är på tävling, där väldigt många verkar ha svårt att simma rakt. Simmade ett varv runt sjön innan det var dags för växling till löpning. Vi hade tänkt spring det gröna 12km spåret men blev lite vilse i pannkakan och vi sprang lite fel första kilometrarna. När vi sedan kom in i skogen, där banan var väldigt kuperad sprang vi som skenande bergsgeter, shit vad det gick undan.

På vägen tillbaks pratade vi om att det vore skönt med lite Core-träningen som avslutning. Då öppnas en dörr och vi hann se att det var ett gym innanför, kollade i rec att vi fick tränan på vår entrébiljett och det fick vi, yippi

Dom hade en maskin där man kunde hänga upp-och-ner och sträcka ut ryggen. När jag började hänga var det god margnial till golvet, men redan efter ca 30sekunder var huvudet i golvet, verkar som jag fått tillbaks dom 4 cm som jag hade minskat vid sista mätningen hos passpolisen, Yes nu är jag 187cm igen. Ooopps i nya passet står det 183cm, hoppas inte någon nitisk passkontrollant kontrollmäter.

Käkade en Ceasarsallad på Hellasgårdens restaurang som var riktigt läcker.

Riktigt skön förmiddag med bra träning, trevligt sällskap och god mat.

Kom hem vid 14:30-tiden, fixade lite med gräsmattan, sedan somnade jag med ett leende på läpparna framför TV:n.

Dagen middag blev Tacopaj med grönsaker och Turkisk yoghurt.

Resten av kvällen blir det filmtajm, Clash of the titans står på menyn.

7 dagar kvar till Godis- och kaklöfte som startar den 23/8, sympatisörer sökes som vill vara med. 20 deltagare är anmälda hittills. Presenterar deltagare och regelverk på hemsidan http://www.krutgubben.net/Godis.htm

Då det nu börjar dra ihop sig till start för nobba kakor och godis kommer jag sammanställa tips hur Vi tillsammans ska lyckas. Dessa kommer finnas på bloggen och på hemsidan.

Vad har Ni för förslag på hur man står emot när man blir så där enormt sötsugen? Tacksam för era bästa tips! Ni som redan börjat vad har Ni för råd?

Om 4 dagar åker jag till Island för att leka turist och springa en halvmara. Ni som varit där förut, vad får jag inte åka hem och ha missat? Tacksam för alla tips, gärna lite udda saker.

Dagens tema: Att vakna och känna sig bakis behöver inte betyda att resten av dagen är förstörd utan den kan istället bli helt perfekt.

Over & out

Taggar: , , , , ,

En kommentar till “Hellasgården – en positiv överraskning”

  1. louis vuitton Säger:

    At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu