BloggProffs

Semester dag 6

Gick upp kl. 05:37, helt frivilligt för att ta en tidigt löptur. Drack en kopp svart kaffe och snörde på mig mina Ecco Biom

Hade gärna sprungit barfotalöpning på stranden men nattens skyfall har gjort stranden ogästvänlig för stunden.

Sprang längs med havet in till fästningen, rundade den och tillbaks. Fokus snabbt men avslappnat. Hastigheten var det inget fel på, avslappnat, hm, sisådär får jag nog säga.

Dagens frukost, 2 mackor med ost och salami och en skvätt kaffe.

Som vanligt på denna semester gick jag bort till poolen och simmade en stund, fattar inte varför inte fler utnyttjar motionssimningstiden mellan kl. 08:00-09:00, därefter är det ju omöjligt att vara i poolen med alla ungar som far omkring som torpeder i vattnet. Dagens pass delade jag upp i 2 delar, del 1 blev fart och den delen funkade riktigt bra. Del 2 blev fokus på avslappning och där gick det sämre, fan en fiolsträng är mer avslappnad än vad jag är, vatten är helt enkelt inte mitt element, men jag tänker inte ge mig. Tänker ge simningen ca 9 mån med 4-5 pass i veckan och blir jag inte då en bättre simmare så är det bara att börja med dualthon istället.

Som frukost no:2 blev det Kesella och berocca.

Vilade en halvtimme och promenade sedan bort till Surfers och hyrde en bräda. Testade något jag aldrig gjort tidigare nämligen S.U.P. som står för stand up paddling. Första minuterna var lite vingliga sedan när man lärde sig parera för vågorna så var det bara att ösa på. Gick att få upp bra hastighet på brädan på vägen in mot stranden.Efter paddlingen på havet blev jag illamående och yr, precis som jag blir när jag simmar i öppet vatten och det blåser lite, måste fått in vatten i innerörat eller något liknande

Väl hemma igen blev det Thaisoppa med kräftstjärtar och frallor fyllda med skagenröra.

Efter lunchen låg jag på spikmatta för första gången, första 5min var skitjobbiga sedan var det inga problem. Låg kvar på mattan i 30min, sedan var det dags för lita yoga.

 

Då mina favoritsandaler från Intersport gått sönder, promenerade vi in till staden och letade upp Intersport och köpte ett nytt par. När vi ändå var inne i stan så passade vi på att äta middag. Hittade en Mexicansk restaurang, där jag åt en barnportion taco samt Enchilada, då jag inte var jättehungrig.

Väl hemma igen var jag riktigt mör, illamående och trött som ett as, så det blev relaxing framför tv:n och sedan bingen.

10 dagar kvar till Godis- och kaklöfte som startar den 23/8, sympatisörer sökes som vill vara med. 19 deltagare är anmälda hittills. Presenterar deltagare och regelverk på hemsidan http://www.krutgubben.net/Godis.htm

Då det nu börjar dra ihop sig till start för nobba kakor och godis kommer jag sammanställa tips hur Vi tillsammans ska lyckas. Dessa kommer finnas på bloggen och på hemsidan.

Vad har Ni för förslag på hur man står emot när man blir så där enormt sötsugen? Tacksam för era bästa tips! Ni som redan börjat vad har Ni för råd?

Hittade dessa artiklar/bloggar om socker och sockerbehov på nätet.
http://forskningochmedicin.vr.se/knappar/tidigarenummer/innehallnr22006/forradisktsockervackeraptiten.4.2aebc6b810f3c933b158000987.html
http://www.mjolkframjandet.se/faktabank/naringsfakta/kolhydrater/kolhydrater
http://marja-lee.blogspot.com/2010/04/socker-ett-gift-for-kroppen.html
Om 7 dagar åker jag till Island för att leka turist och springa en halvmara. Ni som varit där förut, vad får jag inte åka hem och ha missat? Tacksam för alla tips, gärna lite udda saker.

Dagens tema: Det är aldrig försent att pröva något nytt

Det är nu 710 dagar kvar till jag fyller 50år

Over & out

Taggar: , , , , , ,

En kommentar till “Semester dag 6”

  1. louis vuitton Säger:

    At coach outlet on-line sites, you louis vuitton could find various authentic Chanel Purses coach handbags, coach purses Michael Kors Outlet and coach wallets at discounted Chanel Bags rates and, you also get Coach Factory Outlet eighty off retail coach goods. Louis Vuitton Outlet Coach on the internet goods, coach outlet though offered at minimal value, Coach Factory are assured to be genuine Chanel Purses and not counterfeited and greatest Michael Kors Handbags top quality. All coach merchandise Chanel Handbags are along with authentic coach tags. louis vuitton outlet Have you actually assumed of coach outlet store coach outlet on-line store Michael Kors Outlet Have you actually taken some.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu